Folke Eriksson har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA.  Folke Eriksson har den 30 oktober avlidit vid en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av makan Iris samt barnen Kenneth och Anneli med familjer.

Jan Bruce har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Jan Bruce har den 21 oktober avlidit vid en ålder av 67 år. Han sörjes närmast av makan Gittan samt barnen Jonas med familj och Annika.

Marianne Björkskogen har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Marianne Björkskogen har den 18 oktober avlidit vid en ålder av 67 år. Hon sörjes närmast av livskamraten Wåge samt fadern Gunnar.

Olle Jobs har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Olle Jobs avled den 13 oktober i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är hustrun Renate och barnen Anders, Martin och Anna med familjer.

Vega Ulas Hansson har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Vega Ulas Hansson avled den 30 september i en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av barnen Anneli och Tommy med familjer.

Bert Olsson har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Bert Olsson har den 5 oktober avlidit vid en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av barnen Roger och Marie med familjer.

Lars Rosenquist har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Lars Rosenquist, Orsa, har den 13 september avlidit vid en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av brodern Göran.

Folke Rehn har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

SKATTUNGBYN.  Folke Rehn, Skattungbyn, har den 11 september avlidit vid en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av barnen Kjell, Kerstin, Inger och Jan-Erik med familjer.

Bo Gegerfelt har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ÄLVHO. Bo Gegerfelt, Älvho, har den 3 september avlidit vid en ålder av 70 år. Han sörjes närmast av makan Eva samt barnen Håkan, Jörgen, Jonas med familjer.

Göte Färnström har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Göte Färnström har avlidit. Göte var född och uppvuxen i Färnäs, men bodde merparten av sitt liv på Sandhed i Orsa. Han arbetade som grävmaskinist och hade egen firma i många år. 1990 flyttade han och makan Majrid till …