Lars Rosenquist har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Lars Rosenquist, Orsa, har den 13 september avlidit vid en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av brodern Göran.

Folke Rehn har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

SKATTUNGBYN.  Folke Rehn, Skattungbyn, har den 11 september avlidit vid en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av barnen Kjell, Kerstin, Inger och Jan-Erik med familjer.

Bo Gegerfelt har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ÄLVHO. Bo Gegerfelt, Älvho, har den 3 september avlidit vid en ålder av 70 år. Han sörjes närmast av makan Eva samt barnen Håkan, Jörgen, Jonas med familjer.

Göte Färnström har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Göte Färnström har avlidit. Göte var född och uppvuxen i Färnäs, men bodde merparten av sitt liv på Sandhed i Orsa. Han arbetade som grävmaskinist och hade egen firma i många år. 1990 flyttade han och makan Majrid till …

Christer Signell har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Christer Signell har den 1 september avlidit vid en ålder av 64 år. Han sörjes närmast av brodern Eddie med familj.

Inga-Britt Jons har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

KALLMORA. Inga-Britt Jons, Kallmora, har den 29 augusti avlidit vid en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av maken Göte och barnen Hasse, Nisse och Stina med familjer samt barnbarn med familjer.

Dagny Spännar har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

LISSELHED. Dagny Spännar, Lisselhed, har den 29 augusti avlidit vid en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av dottern Lottie.

Ragnar Wilhelmsson har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

Orsa. Ragnar Wilhelmsson har den 23 juli avlidit i en ålder av 68 år. Han sörjes närmast av makan Inga och barnen med familjer.

Arne Ohlsson har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

ORSA. Arne Ohlsson avled den 19 juli i en ålder av 97 år. Han sörjes närmast av makan Maybritt och sonen Jan-Åke.

Lennart Rosell har avlidit

Jörgen Wåger Dödsfall

Orsa. Lennart Rosell, Berget, har avlidit. Han var född och uppvuxen i Skattungbyn, men flyttade där ifrån i samband med att arbetslivet började ta fart. Efter utbildning som plåtslagare i Falun blev det en sejour till Hälsingland i Bollnäs och Hudiksvall. …