Bra klippt av Roger med kollegorna 16:19 8 oktober, 2018 - Tusen tack till Er som klippt gräset på Ekbacken i sommar. Ett superbra jobb i år. Många år sedan de var så fint här på ...
Tankar kring Orsa höstmarknad 16:04 30 september, 2018 - Varför har Orsa börjat med att ha Gammaldags marknad separat? Det har ju förr varit det naturliga inslaget i den vanliga marknaden. Då har man ...

Tyck till om stort och smått – berätta vad du tycker!

Texterna får vara max 2 000 tecken. Vi förbehåller oss rätten att korta och redigera texten och att avgöra vilka inlägg som blir publicerade, samt vilken rubrik de publicerade inläggen får.

Insändare får vara underskrivna med signatur men namn, adress och telefonnummer måste alltid bifogas, även om du vill ha signatur i ditt inlägg.

Du får inte använda dig av en signatur som är ett riktigt personnamn, men som du inte själv heter.

Äganderätten till text och bild har du som skribent. Inskickad bild måste vara tagen av dig själv.

Redaktionen förbehåller sig rätten att avgöra vilka inlägg som publiceras. Vi kan tyvärr inte återsända insänt material.

Skriv din insändare

6+4=
Jag godkänner nedanstående regler och villkor:
Texten får vara max 2 000 tecken. Vi förbehåller oss rätten att korta och redigera texten och att avgöra vilka inlägg som blir publicerade, samt vilken rubrik de publicerade inläggen får. Insändare får vara underskrivna med signatur men namn, adress och telefonnummer måste alltid bifogas, även om du vill ha signatur i ditt inlägg. Du får inte använda dig av en signatur som är ett riktigt personnamn, men som du inte själv heter. Äganderätten till text och bild har du som skribent. Inskickad bild måste vara tagen av dig själv. Redaktionen förbehåller sig rätten att avgöra vilka inlägg som publiceras. Vi kan tyvärr inte återsända insänt material.

 

Dela sidan: