Ännu en viltolycka

Jörgen Wåger Nyheter

Viltolycka, narkotikabrott och en bil i diket.

Det var blåljusrapporterna från polisen de två senaste dygnen.

Vid midnatt mot onsdag plockades en man in för att lämna urinprov. Mannen var klart misstänkt drogpåverkad och polisen tog med sig personen för kroppsbesiktning, som det heter på polisspråk.

– Han är misstänkt för ringa narkotikabrott, berättade polisens presstalesperson Stefan Dangardt vid tvåtiden torsdag eftermiddag.

Vi kan tillägga att den unge mannen även är misstänkt för skadegörelse.

Det har varit en hel del viltolyckor den senaste tiden. Torsdag morgon hände ytterligare en, i Stackmora. En bilist körde på ett rådjur som dog på platsen. Inga personskador har rapporterats. Olyckan skedde nära bystugan och larmet kom in strax före sju i morse.

Vi kan i sammanhanget nämna att totalt inträffade nio viltolyckor i länet från klockan 03.00 natten mot i dag fram till klockan 09.00. Vid samtliga tillfällen var det rådjur inblandat.

Onsdag kväll kom det in ett larm klockan 20.45 om en singelolycka som ska ha inträffat vid Skyttsvägen, alldeles i närheten av Orsa Träningscenter. En bil ska ha rullat ner i ett dike.

– Föraren säger att han lagt i handbromsen, men att bilen ändå rullat bakåt ner i det vattenfyllda diket. Det finns ingen misstanke om brott, poängterade Dangardt.

Till sist kan vi berätta om ett larm på Kungshaga, men som tur var så var det ingen olycka det var frågan om, utan bara ett automatlarm. Vi avrundar med den lilla ”solskenshistorien” när det gäller blåljusrapporter.

Dela sidan:
Annonser:
Orsa pingis 2
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand
LG Köpman vent

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin