Campade och eldade på privat mark

Jörgen Wåger Nyheter

Någon roade sig under onsdagen med att campa och elda på privat mark.

Det gillade inte markägaren, som kontaktade polisen.

Det var vid 11-tiden under onsdagen som en markägare i Viborg tvingades tillkalla polis för att avhysa otillåtna campare, som han inte ville ha på sin mark.

– Det kom in en anmälan om ofredande gällande att någon campar på privat mark och att de även gjort upp eld, berättade polisens presstalesperson, Stefan Dangardt onsdag eftermiddag.

Nu blev det ingen större dramatik. Polisen kom till platsen och de som campade där, blev tillsagda att lämna området, vilket de gjorde. Därmed var ärendet utagerat och markägaren således nöjd.

Det var allt som Dangardt hade att berätta när det gäller polisärenden i Orsa kommun det senaste dygnet.

– Men det kan vara något som ligger och ”skvalpar”, som kommer in senare, men det här var det jag kunde se nu, meddelade Dangardt.

De sönderslagna valplakaten har nu städats upp, sånär som på Vänsterpartiets. Så här såg deras valplakat ut vid 12-tiden onsdag. Foto: JÖRGEN WÅGER

Sedan kan vi nämna att de partier som fick sina valplakat sönderslagna i fredags, de har tagit bort de bråten som blev kvar efter att förövarna roat sig med vandalisering. Det kunde undertecknad konstatera onsdag eftermiddag.

Nåja, nästan allt skräp vara borta. Förutom då Vänsterpartiet, som inte orkat(?) ta reda på efter vandalernas framfart. Åtminstone låg själva valaffischen på marken.

Det kan ju i och för sig vara någon från (V) som försökt sätta fast valaffischen på ställningen, men då inte gjort tillräckligt bra, alternativt att någon snabbt varit dit och rivit ner den igen.

Dela sidan:
Annonser:
Plåt-Sven
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand
Brottsofferjouren

Läs även:

Annonser:
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360
Karl Hedin