Här finns möjlighet att ställa ut era fina bilar

Jörgen Wåger Löpsedel, Nyheter

I över en månads tid har det på kulturhuset visats en utställning med bilder från Classic Car Week.

På lördag är det sista chansen att se Lennart Edvardssons fina fotografier från Rättvik.

Utställningen avslutas med att CCC kommer att visa upp häftiga och vackra bilar.

I början av april hade kulturhuset vernissage på Lennart Edvardssons fotoutställning, där främst bilar förekommer, och så en massa människor, förstås, som besökt det så populära motorevenemanget som funnits i så många år.

Bilderna är upp till 20 år gamla och de som nån gång besökt Classic Car Week kan vara med på någon av fotografierna som hänger sina sista dagar på kulturhuset i Orsa. Förhoppningsvis är det några besökare som sett sig själv och kanske sin bil på någon av bilderna.

På lördag är dock sista chansen att se fotografierna från Edvardssons FÄRG – FORM – FART, i Orsa konsthall. Då kan man för övrigt se fina bilar live. Det är Custom Car Club som visar upp bilar, men även icke medlemmar är välkomna att visa sin fina bil för allmänheten.

– Kom på finissage av utställningen och titta på finbilsuppställning framför kulturhuset som arrangeras av CCC Orsa. Passa även på att träffa fotografen Lennart Edvardsson som finns på plats i konsthallen för att svara på era frågor, informerar kulturhandläggare Nanna Hellberg i ett pressmeddelande.

Mellan 11.00-14.00 nu på lördag (11/5) kan man se fina bilar både i bildform och i ”levande livet”.

Edvardssons fotoutställning avslutas alltså på lördag. På torsdag (16/5) är det dags för en ny utställning. Förskolans Vårsalong har vernissage mellan klockan 16.00-18.00 och temat är: språk och barn.

Invigningstalare på Vårsalongen är Mattias Scandola, skolchef på Orsa kommun.

Utställningen pågår till och med fredag den 7 juni.

Bilden. Här har vi fotografen Lennart Edvardsson tillsammans med Nanna Hellberg, kulturhandläggare. Arkivfoto: JÖRGEN WÅGER

Dela sidan:
Annonser:
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand
Orsasjön 250 x 149
Orsa pingis 2

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360