Jessica tillbaka på hemmaplan

Jörgen Wåger Löpsedel, Nyheter

Hon har jobbat inom besöksnäringen i bland annat Sälen.

Men efter 20 år från hemorten är Jessica Larzon tillbaka i Orsa.

Jessica har presenterats som ny anläggningschef för Moraparken

– Jag kommer från Orsa men har jobbat i Sälen de senaste 20 åren med vissa avstickare till Åre och Stockholm. Jag började jobba i receptionen och har sedan jobbat med allt från konferens och marknad till platschef, berättar hon om i sitt yrkesliv i ett pressmeddelande från Grönklittsgruppen.

Moraparken har länge fungerat som en plattform och bas för lokal, nationell och internationell idrott med gångavstånd till 22 idrotter och med vasaloppsspåret alldeles inpå knuten.

I oktober invigdes också Dalarnas första interaktiv bowling där musik och ljus förhöjer upplevelsen. Här har också många artister passerat och många funnit varandra kind mot kind på dansgolvet.

Jessica Larzon presenterades i somras som en kugge i Oscar Diös ”lagbygge” till Orsa Järnvägshotell, men det blev en kort sejour där. Hon slutade innan ens hotellet hann öppna.

– Det är inte är av vikt i sammanhanget eller spelar någon som helst roll, blev hennes svar när Orsasajten försökte få en förklaring till det snabba bytet av jobb.

I stället vill den 42-åriga hästintresserade Orsatjejen blicka framåt när det gäller sitt arbete som ny anläggningschef på Moraparken.

– Nu ser jag fram mot att komma hem igen och ta mig an Moraparken med dess tradition, historia och otroliga potential, säger Jessica Larzon i pressmeddelandet.

Moraparken är en del av Grönklittsgruppen, Sveriges snabbast växande turismföretag med en rad anläggningar inom camping, skidanläggningar och temaparker, informeras i pressmeddelandet.

Mari Tara, tillförordnad vd/koncernchef i Grönklittsgruppen, uppskattar Jessica Larzons bredd och långa erfarenhet inom besöksnäringen.

– Jessica har lång och gedigen erfarenhet där hon jobbat i både hotell, restaurang och konferens, säger Mari Tara i pressmeddelandet.

Mari Tara fortsätter:

– Hon (Jessica) har haft högt tempo och stort fokus på service och resultat. Sen är det förstås ett stort plus att hon kommer från området och förhoppningsvis stannar länge med oss.

Bilden. Jessica Larzon är ny anläggningschef på Moraparken. Foto. GRÖNKLITTSGRUPPEN

Dela sidan:
Annonser:
LG Köpman vent
Orsasjön 250 x 149
Plåt-Sven

Läs även:

Annonser:
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360
Karl Hedin
Färgad egen annons 250 x 360