Misstänkt narkotikabrott och viltolyckor

Jörgen Wåger Nyheter

Misstänkt narkotikabrott och två viltolyckor.

Det var blåljushändelserna inom Orsa kommun det senaste dygnet.

Som vi nämnde redan under måndagen ska det ha hittats narkotika i en lägenhet i Orsa. Åtminstone är det misstänkt narkotika. Det är en lägenhet som socialförvaltningen har hand om och den står för närvarande tom.

– Där har man hittat vad man tror är misstänkt narkotika, men innan vi vet med säkerhet så ska det skickas iväg på analys. Det har inletts en förundersökning och det är väl det som jag kan säga om det här, berättade polisens presstalesperson Stefan Dangardt för Orsasajten vid 14-tiden tisdag.

I övrigt hade Dangardt två viltolyckor att informera om. Båda har inträffat tidigt tisdag morgon.

Cirka 04.30 inträffade den första av två olyckor med rådjur. Den skedde efter E45, mellan rondellen och avfarten mot länsväg 296. Rådjuret haltade iväg efter kollisionen och eftersöksjägare kallades in. Inga personskador varken på den här olyckan eller på den andra.

Den andra rådjursolyckan inträffade i Orsbleck efter länsväg 980, vid 06.30. Rådjuret rumlade runt efter sammanstötningen med bilen, men kunde ta sig upp på alla fyra och springa iväg. Eftersöksjägare kallades in även i det här fallet.

– Men som vanligt står det inget om någon återkoppling från jägarna, sa polisens presstalesperson.

Inga personskador, som sagt. När det gäller bilarna var det oklart om det blev några skador.

Dela sidan:
Annonser:
Orsasjön 250 x 149
Plåt-Sven
LG Köpman vent

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360
Färgad egen annons 250 x 360