Narkotikapåverkad krossade fönster på hus och bilar

Jörgen Wåger Nyheter

En narkotikapåverkad yngre man flippade ur natten mot lördag och krossade rutor på såväl bilar som hus.

– Det är lite oklart hur många anmälningar som kommer in av det här, informerade polisens presstalesperson Stefan Dangardt.

Det var före klockan 01.00 fredag natt som det började komma in flera anmälningar om en person som gick runt i centrum och kastade sten mot både bilar och hus.

En polispatrull skickades ut och den anträffade mannen tack vare vägledning per telefon från en anmälare.

”Den misstänkte är en man född 2000 och han misstänks för skadegörelse efter att ha kastat sten mot fönster som krossats på Missionskyrkan och en bostad och bilar på Smedjegatan. Han visade också tydliga tecken på narkotikapåverkan varför han medtogs för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott bestående i eget bruk. Mannen var så påverkad att han efter provtagningen omhändertogs enlig LOB och lades i för tillnyktring”, står det i polisrapporten.

När Orsasajten vid 14-tiden lördag pratade med polisens presstalesperson var det fortfarande lite oklart om skadegörelsen omfattning.

– Det är bilar och någon bostad samt missionskyrkan där fönster krossats. Dock lite osäkert, som sagt, hur många som blivit drabbad, sa Stefan Dangardt.

Dela sidan:
Annonser:
LG Köpman vent
Orsagrisen
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin