Se hit alla idrottsledare i Orsa

Jörgen Wåger Nyheter

Nu börjar vinteridrotterna dra igång.

Orsasajten vill vara en del av ortens idrottsliv och uppmanar ledarna i de olika föreningarna att skicka in resultat.

Det är framför allt ungdomar jag riktar in mig på, men allt är välkommet.

Som Orsasajten tidigare poängterat har jag som mål att det som normalt inte får plats i annan media, det ska få vara med i Orsasajten. En del i det är ungdomsidrotten, men då behöver jag hjälp av alla fina idrottsledare här i Orsa.

Jag kan omöjligt, då jag jobbar ensam, jaga på allting, därför hoppas jag ni ledare hjälper mig att få in information, så att ungdomarna kan få läsa om sig själva och sina lag.

Digers BK har väl några ungdomslag i seriespel och om det finns, säg ett F12-lag, så kan ni väl utse en eller ett par ledare som skriver några rader när ert lag spelat match. Behöver inte vara så noga skrivet, bara jag får slutresultat, periodsiffror och Orsalagets målskyttar. Sedan kan ni skriva nåt kort, typ: ”Vi hamnade i underläge med 0-2 efter 5 minuter, men sedan tog vi över helt och var starkast i alla tre perioderna.”

Behöver inte vara något mer, om ni inte vill skriva mer då förstås. Jag snor ihop nåt av det lilla jag får, bara det kommer in någonting i textväg, så är jag tacksam.

Likaså när det gäller Orsa IK och deras ungdomslag. Skicka in en kort text, vilket lag ni mött, vad det blev för resultat (periodsiffror) och OIK:s målskyttar.

När det blir snö framöver, kommer säkert en hel del skidungdomar i Orsa SK:s dress fara runt på olika tävlingar. Där kan någon ledare skicka en bild eller skicka en länk på resultatlistan och sedan gärna skriva någon rad om det är något speciellt som behöver framhållas i texten. Är det 20 åkare med i tävlingen, kan jag inte namnge alla, men de som är längst fram i sina respektive klasser ska jag försöka få med i en text.

Likaså brottarklubben, ni får gärna skicka en kort rapport eller slå en signal och berätta om tävlingen som era ungdomar varit iväg på.

Ovansiljans BTK brukar vara ute på olika tävlingar. Samma där, skicka en rapport eller slå en signal. Enklast är om ni mailar, för då kan jag göra några rader när jag har tid. Vi tar gärna emot en bild på någon klassegrare.

Detsamma gäller för konståkning och ridsporten. Maila information och eventuell bild(er) till Orsasajten, så ska jag se till så att det kommer med i denna superlokala sajt.

Har jag glömt någon idrott? Det har jag säkert. Det gör inget, samma sak gäller: Jag vill ha in så mycket om Orsas ungdomsidrott som det bara går, därefter ska jag försöka publicera så mycket jag orkar och hinner på Orsasajten.

Jag är tacksam om ni kan bjuda på lite bilder också när ni är iväg på alla idrottsevenemang. Det tar vi tacksamt emot.

Jag hoppas på en rolig och framgångsrik höst/vinter/vår för Orsas alla idrottsungdomar.

Med vänlig hälsning, Jörgen Wåger, redaktör Orsasajten

Maila information till: jorgen@orsasajten.se eller ring på 070 – 669 82 10

Dela sidan:
Annonser:
Orsa pingis 2
Plåt-Sven
LG Köpman vent

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin