Skrik efter hjälp – polisen krossade ruta

Jörgen Wåger Löpsedel, Nyheter

En fallolycka i hemmet, stulen cykel och en dikeskörd bil.

Det var vad polisen hade att berätta om det senaste dygnets blåljushändelser.

Det mest dramatiska var när en person hörde ett skrik hos en granne, som bor i en lägenhet. Polisen ryckte ut och tvingades krossa en ruta för att komma in till den nödställde, som hade ramlat i hallen.

– En typisk fallolycka i hemmet som ofta drabbar äldre. Ambulansen fick komma och hämta den här personen, för att köra denne till lasarett, berättade polisens presstalesperson Stefan Dangardt.

– Det brukar kunna vara lårbenet som går av vid såna här fallolyckor, men skadorna är okända för oss, poängterade polisens presstalesperson.

Sedan har det kommit in en anmälan om en cykelstöld på Barkgatan. En hybridcykel av märket Yosemite ska ha blivit stulen någon gång mellan klockan 02.30 söndag natt till 14.30 måndag eftermiddag. Cykeln stod låst i ett cykelställ.

Vid 15.30-tiden måndag kom det in en anmälan om en trafikolycka efter E45. I alla fall stod en bil halvvägs nere i diket vid Holen efter Moravägen.

– Halva bilen var nere i diket. Det blev inga personskador och det finns ingen misstanke om brott, berättade Stefan Dangardt för Orsasajten tisdag eftermiddag.

Bilden. En ambulans fick hämta en person som råkat ut för en fallskada i hemmet. Bilden togs vid ett annat tillfälle. Arkivfoto. JÖRGEN WÅGER

Dela sidan:
Annonser:
Orsasjön 250 x 149
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand
Plåt-Sven

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360