Trafikolycka i Noppikoski

Jörgen Wåger Nyheter

Det har skett en trafikolycka i trakterna av Noppikoski under torsdagseftermiddagen.

Som tur var blev det inga personskador i samband med avåkningen.

Det var strax före klockan 14.00 som det kom ett SOS-samtal om en singelolycka efter E45 i höjd med Noppikoski. Det var en minibuss som i det svåra väglaget hamnade i diket.

Som tur var uppges ingen i minibussen vara skadad. Det var oklart hur många personer som fanns i den.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan, står att läsa på polisens hemsida.

Däremot var trafikläget besvärligt.

Inte långt efter ovan nämnda olycka, fick polisen information att ytterligare en olycka ska ha skett i närheten av dikeskörningen som skedde kring Noppikoski.

– En av olyckorna har skett inne i Gävleborgs län och gällande den olyckan har jag ingen information vad gäller skador, skrev presstalespersonen Christina Hallin på polisens hemsida vid 14.30 torsdag.

Att det varit svårt väglag de senaste dagarna visar inte minst det faktum att tyngre fordon, minst två, under onsdagen blev helt stillastående under en tid efter E45, även det var i trakterna av Noppikoski.

Men också i Skattungbyn var det extremt halt under onsdagen. På förmiddagen hade en lastbil fått sladd och mellan Skattungbyn och Furudal, med följd att ekipaget blockerade hela vägen vilket gjorde att det var stopp åt båda håll. Oklart dock när trafiken kunde flyta på som vanligt igen.

Dela sidan:
Annonser:
Brottsofferjouren
LG Köpman vent
Orsa pingis 2

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin
Färgad egen annons 250 x 360
Handelsbanken nr 3 uppe 250 x 360