Utländsk dragbil hamnade i diket

Jörgen Wåger Nyheter

Trots snöfallet natten mot tisdag och att den vita varan även kom under förmiddagen förskonades Orsa kommun från svårare olyckor.

Ett utländskt fordon med släp som hamnade i diket var det mest dramatiska under gårdagsdygnet.

Som vi skrev om redan under tisdagen, så skedde några mindre avåkningar, men det fanns ingen polisrapport om någon allvarligare incident inom Orsa kommun. Den enda anmälan som kom in var ett utlandsregistrerat fordon med släp som i halkan gled av vägen, länsväg 296, i närheten av Gravberg. Anmälan gjordes strax efter kl 16.00 under tisdagen.

– Det var en singelolycka där dragbilen hamnade i diket, medan släpet stod kvar på vägen. Det finns ingen misstanke om brott, poängterade polisens presstalesperson Stefan Dangardt för Orsasajten vid 14-tiden onsdag.

Sedan kom det in en anmälan om en mindre brand vid Turistvägen strax före klockan 13.00 tisdag. En person ska ha tömt sin vedpanna med aska utomhus. Han trodde sig inte kunna släcka den brand som uppstod och ringde för säkerhets skull räddningstjänsten. De kom till platsen och bevattnade lite, sedan var det klart.

Det här kan ha varit en av enklaste bränderna som räddningstjänsten i Orsa varit ut på och det är ju positivt i sig.

Dela sidan:
Annonser:
Brottsofferjouren
Orsagrisen
Nr 6 250 x 150 Aron Gård strand

Läs även:

Annonser:
Karl Hedin